Ballroom en Latin - Sport

BAllROOM SPORT

Met of zonder rolstoel    (in 2022 demonstratie wedstrijd op uitnodiging)

Ballroom en Latin

wordt in diverse wedstrijdvormen gehouden.  Rolstoelklasse duo en combi, G-klasse maar ook voor visueel en auditief gehandicapten.  Wereldwijd is dit ondertussen uitgegroeid tot een top sport. Diversity United Schiedam is niet bedoeld voor deze doelgroep.  We willen echter de bezoekers wel kennis laten maken met deze tak van sport.  Zodoende worden er in 2022 een aantal dansers uitgenodigd om dit in een soort demonstratie te tonen. 

Heeft u intresse of vragen over dit soort dans dan kunt u terecht bij de stichtingen SRN en de SDN.  Deze zijn beide gespecialiseerd in de wedstrijdvorm. 
Dutch Inclusive Dance Alliance

Wilt u extra informatie over het festival of over de stichting ?.  Wilt u een bijdrage leveren aan onze stichting ?.  Of bent u enthousiast en wilt u meedoen als dansschool, stichting of individu ?.  Neem contact op met het aangegeven telefoonnummer of via de mail en dan maken we een afspraak of verschaffen wij u de info die u nodig heeft. 


vr gr.....   Stichting DIDA

Laatste nieuws

Er wordt ondertussen hard gewerkt aan de Summerschool 2021. Als corona het toelaat zal dit 5 en 6 juni plaatsvinden

jan 10, 2021

In februari begint de WIDA met haar online University.  Ook Alex en Jacqueline geven daar les. Komt u ook?  Schrijf je in op www.inclusive.ruWi

      jan 10, 2021

Copyright @ All Rights Reserved

KVK nr : 76926834