Diversity United Schiedam Festival Concept 2021


Sport klasse demonstratie inclusie 

Sport klasse in de grote st Janskerk


Sport klasse omvangt  Combi,  Duo en G-Klasse.   Hoofdklasse, Amateur en Debutant.  Aangezien het inclusie betreft dient 1 van de deelnemers gehandicapt te zijn.   (tijdens het eerste festival is dit op uitnodiging)

Ballroom

Engelse Wals,  Tango

Weense wals, Slowfoxtrot

Quickstep

Latin

Rumba,  Cha Cha

Samba,  Paso Doble

Jive

Improvisatie 

Improvisatie in de grote St Janskerk


Tijdens de improvisatie mag een ieder in elke combinatie (per duo) mee doen.  Zowel auditief of visueel beperkt,  lichamelijk beperkt, verstandelijk beperkt of enige andere handicap. 1 persoon mag meerdere keren meedoen indien hij of zij een andere partner heeft. 

Improvisatie snel

Tijdens de improvisatie snel krijgt het duo een up-tempo muziekstuk waarop zij samen moeten bewegen. (kan iedere vorm van muziek zijn)

Improvisatie Langzaam

Tijdens de improvisatie langzaam krijgt het duo een langzaam vaak emotioneel muziekstuk waarop zij samen moeten bewegen. 

Choreografie en Theater

Choreografie / showdans in klein en groot theater

Gedurende het gehele jaar kan men zich inschrijven om in elke samenstelling mee te doen aan choreogragie en of showdans.  Tijdens een voorronde of tijdens het Festival kan men zich plaatsen voor het grote theater aan de Schie tijdens de spectaculaire afsluitende Gala avond. 

Klein theater / Grote St Janskerk

Inschrijven en optreden tijdens voorronde en/of voorronde Festival In de Grote St Janskerk met mogelijkheid tot een optreden tijdens het afsluitende gala-avond. 

Grote Theater aan de Schie

Tijdens de voorrondes worden de acts beoordeeld door een erkend jury.  De 15 meest interessante acts mogen in overleg met de jury, optreden tijdens het afsluitend gala avond van het Festival in theater aan de Schie.  Dit wordt een spectaculare avond met diverse toegevoegde verassingen.

Dutch Inclusive Dance Alliance

Wilt u extra informatie over het festival of over de stichting ?.  Wilt u een bijdrage leveren aan onze stichting ?.  Of bent u enthousiast en wilt u meedoen als dansschool, stichting of individu ?.  Neem contact op met het aangegeven telefoonnummer of via de mail en dan maken we een afspraak of verschaffen wij u de info die u nodig heeft. 


vr gr.....   Stichting DIDA

Laatste nieuws

Er wordt ondertussen hard gewerkt aan de Summerschool 2021. Als corona het toelaat zal dit 5 en 6 juni plaatsvinden

jan 10, 2021

In februari begint de WIDA met haar online University.  Ook Alex en Jacqueline geven daar les. Komt u ook?  Schrijf je in op www.inclusive.ruWi

      jan 10, 2021

Copyright @ All Rights Reserved

KVK nr : 76926834